WINTER NAILS WITH SPARKLE

Der er godt og vel ét døgn tilbage af 2016 og hvor er dette år gået enormt hurtigt! Jeg har ikke engang fundet et sæt endnu.. Mon det bliver kjole eller bukser? Jeg har i hvert fald i tankerne at hoppe i noget hvidt, så outfittet matcher mine negle helt perfekt! Måske også en metallisk top? Jeg er SÅ hooked på den trend!

Jeg har været en tur forbi MD Beauty og få fikset nogle nytårsnegle som er lige min stil. I kender mig jo... Jeg er alt for farve forskrækket til at få farver lagt på mine negle eller generelt bare iklæde mig farver. Alligevel så er hvid en ret meget "farve" for mig at have på mine negle, når nude simpelthen er min to go på mine negle. Jeg har dog kastet mig ud i en enkelt negl på begge hænder, som har fået et touch af chrome effekten - og det liker jeg veldig! Især med den trend med de metalliske klæder. (Spottede I lige mit norske? Ja, jeg er SKAM-fan :))))

Jeg håber, at I har haft et lækkert år 2016 og 2017 kun kan blive endnu bedre! I må passe rigtig godt på jer selv og så ses vi i det nye år med mange flere blogindlæg. Knuuussssss <3

Synes godt om

Kommentarer