WHEN CONTRASTS MEET

BLAZER H&M // BUKSER ST. EMILE // TASKE GUCCI // TRØJE MANGO // SKO PUMA

Hey på bloggen igen! Jeg undskylder rigtig mange gange for mit fravær på bloggen, men tiden og motivationen har ikke været den største det sidste stykke tid, fordi min tid bliver brugt meget på at fokusere på universitet, da mine fag snart afsluttes og eksaminer nærmer sig. For at lyde lidt mere demotiverende så har vejret heller ikke været det bedste at skulle ud i, men det skal jo ikke sætte en stopper for at klæde sig på og få skudt nogle billeder.

Derfor har jeg været ude og skyde outfit billeder i dag, da jeg endelig tog mig sammen til at komme i tøjet! Mit outfit er lidt modsigende både i farver og min egen mening. Jeg har altid sagt til mig selv, at det, for mig, var svært at kombinere farverne sort og hvid, fordi der er så meget kontrast. Alligevel har jeg valgt at gøre det i dag, fordi det bare fungerede så perfekt sammen! Outfittet tog egentlig udgangspunkt i bukserne, som faktisk er min mors, men i dag blev det lige mine, hehe, fordi det passede så godt til min vision af outfittet. Mest af alt fordi mine nyeste sneakers - og lad mig lige sige mit andet par sneakers (ever) - er en del af outfittet, hvor sålen på skoene er hvide og selve skoen er sort, hvilket gav det final touch til dette outfit.

Til de af jer, der endnu ikke har læst meget af blog, så er sneakers ikke en sko, der tiltaler mig særlig meget. Jeg er meget en sandal, ballerina, espadrilles, stiletter og støvle type - men da jeg fik mit første par sneakers sidste år, som var mine Stan Smith, har jeg fået et lidt andet syn på sneakers. Derfor synes jeg, at jeg også burde eje et par sneakers i sort! Disse er fra Pumas kollektion Heart, og jeg er vild med det feminine ved skoen, da de er af patent og har de smukke brede satin snørebånd.

Hvad synes I om outfittet? Knussss <3

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Hvor ser du godt ud!!
nouw.com/thefashiondove