STATE YOUR SCENT

Noget af det værste jeg ved er, at jeg kan lugte mit eget sved, når det ikke er i træningscenteret. Det sker dog ikke super tit, da jeg selvfølgelig husker min parfume. Jeg har fundet en ny parfume, som jeg har hørt så meget om: Florabotanica af Balenciaga. Har I hørt om den? Jeg har læst så mange reviews omkring den, selvom den egentlig ikke er specielt ny og faktisk er nogle år gammel, så der måtte jo være noget om snakken, hvis den stadig blev talt om. Jeg fik i hvert fald bestilt hjem hos parfumesale.dk, for der er egentlig ikke nogle butikker, hvor jeg bor, der sælger den.. Lidt ærgerligt for den er virkelig dét, som folk skriver og taler om! Heldigvis var den til at finde hos parfume sale, som også forhandler mange andre mærker som Gucci, Versace mm.

Hos dem kan man finde et utal af kvinder parfumer fra næsten alle mærker og ligeså vel make-up. Mændene skal da ikke snydes for at finde lige deres duft, da de også forhandler dufte til mænd.

De har så mange mærker at vælge i mellem, at de helt sikkert er et kig værd! Det bedste af det hele er, at priserne er lavere end dem, du ser i butikken, så der er noget at spare. Knussss <3

Synes godt om

Kommentarer