NEW IN FROM NEUMÜNSTER

.

.

.

.

UR TOMMY HILFIGER // BUKSER LEVI'S // HALSTØRKLÆDE GUCCI // JAKKE KARL LAGERFELD


Da jeg var i Neumünster, fik jeg købt nogle ting, som jeg selvfølgelig gerne vil vise jer på bloggen. Jeg endte med fire ting: ur, jakke, bukser og halstørklæde. Halstørklædet var et planlagt køb hjemmefra, så jeg var allerede på jagt, da jeg kom derned. I forvejen har jeg et rektanglet halstørklæde fra Gucci, men det varmer ikke så meget rundt om halsen - måske er det fordi, at jeg ikke kan finde en god måde at vikle det rundt om halsen på. Det var derfor vigtigt for mig at finde et kvadratisk halstørklæde denne gang, og her måtte jeg slippe 165 euro! Jeg fandt også et par Levi's jeans til kun 30 euro - HALLO, det bliver næsten ikke billigere - som jeg bare måtte have med mig hjem. Uret fandt jeg i Tommy Hilfiger, og selvom jeg har ledt efter et mixed ur, så købte jeg alligevel dette ur i guld, da det kun kostede 53 euro (lige omkring 400 kr.)

Sidst, men ikke mindst, fandt jeg denne UTROLIG SMUKKE biker-a-like jakke fra Karl Lagerfeld i ruskind, som jeg simpelthen ikke kunne modstå, selvom jeg virkelig prøvede. Det tog mig tre besøg i butikken før, at jeg kom ud med jakken i posen. Første gang jeg fik øje på den, kunne jeg ikke finde prisen, og jeg vidste egentlig godt, at den ville koste lidt mere, end jeg måske ville give for sådan en jakke, men alligevel det er ruskind og en Karl Lagerfeld jakke, så prisen var nok rimelig. Salgsassistenten så min interesse for jakken og spurgte, om jeg ikke ville prøve den. Jeg vidste godt, at det ville være farligt at prøve jakken, for jeg ville jo bare blive mere forelsket i den, og ganske rigtigt det blev jeg. Alligevel måtte jeg lige forbi anden gang - og denne gang prøvede jeg den også. Den tredje gang jeg kom forbi, var den gjort klar og lagt i et suit cover - og ja, jeg prøvede den lige endnu en gang! Prisen var egentlig 400 euro, men den super søde salgsassistent gav mig 10% ekstra, så jeg måtte slippe 360 euro for denne skønhed. Når jeg har fundet det perfekte outfit til denne jakke, så giver jeg lige alle de små detaljer den ekstra opmærksomhed, de fortjener i et nyt indlæg.

Jeg har valgt at skrive priserne i dette indlæg, så I kan få en fornemmelse af, hvordan priserne nogenlunde ligger på de forskellige brands - alt afhængig af produkt selvfølgelig. Har nogle af jer fundet nogle scoops i outlettet? Knusss <3

Synes godt om

Kommentarer