NEW IN FROM GUCCI

Hey på bloggen igen! Det er lidt tid siden og jeg har godt nok haft lidt travlt, men jeg er tilbage igen (som jeg altid siger) med indlæg klar til jer. Jeg tænkte, at det ville være lækkert med et 'new in' indlæg til at vise min 'tilbagekomst' på bloggen, ha ha. Der er jo sket lidt siden, at jeg sidst tjekkede ind på bloggen. Hvis I savner mig, så er jeg altid til at finde på min Instagram @sabatinatd.

Nu til disse lækre, lækre ting jeg har fået tilføjet til garderoben! Lad mig lige starte med tasken (pung) - det er egentlig en pung, men jeg har tænk mig at bruge denne som en taske/clutch og tilføje en rem, så den også kan bruges som en cross over. Jeg gik ind i Gucci for at finde denne model i en sort farve, men endte med signatur farven. Inden jeg shopper lidt dyrere varer, så tjekker jeg dem altid ud på nettet og laver min research. Inde på Guccis hjemmeside har de denne 'Gucci Signature Wrist Wallet' i tre farver: sort, rød og lyserød - i hvert fald da jeg på daværende tidspunkt kiggede efter denne. Selvfølgelig ville jeg da have den i sort! Da jeg er i butikken og efterspørger tasken, viser ekspedienten mig 5-7 forskellige farver, men valget blev i mellem den signatur farve og den sorte. Jeg skulle virkelig tænke mig om, så jeg gik lidt rundt på Strøget. Heldigvis havde jeg min gode veninde med, som altid er så god til at overtale mig til det 'rigtige' valg, da hun kommer med gode for og imod argumenter. Jeg vendte tilbage til butikken og købte denne smukke skønhed, som jeg helt sikkert får brugt en masse!

Samme dag er mine nye Gucci Blooms Supreme Espadrille landet på posthuset! En bedre dag bliver det næsten ikke. Jeg elsker espadrilles og bruger dem ret tit. Kender man mig ret, så er jeg ikke sneaker-typen og derfor er espadrilles min form for sneakers. Flade og behagelige. Disse føles en smule højre end de andre Gucci espadrilles jeg har, men det gør mig ikke spor! Jeg har så mange hvide outfits som disse espadrilles kan supplere med det fine touch af 'spring-feels', der matcher mit cover perfekt!

Disse to kommer I helt sikkert til at se mere til - i hvert fald på Instagram, når de kommer til at pryde mine outfits. Knusssss <3

Synes godt om

Kommentarer