NEW BLOG, NEW ADVENTURE

Billede fra min Instagram @sabatinatd


Heeeeeey og velkommen til min nye blog hos Nouw! Det er noget tid siden, at jeg sidst har checket ind på bloggen og det skyldes den grund, at jeg har haft lidt at se til, men samtidig har jeg arbejdet på designet på bloggen samt ihærdigt at få rykket domænet med - hvilket ikke er lykkedes endnu.. Men men men jeg har savnet at opdatere jer og derfor bliver bloggens domænenavn indtil videre nouw.com/sabatina indtil mit domæne kommer på plads. Det opdaterer jeg jer selvfølgelig med.

Jeg har så mange ting at vise jer, outfits der skal skydes, new ins og opskrifter! Bloggen kommer ikke til at stå stille i alt for lang tid af gangen længere (og jeg håber virkelig, at jeg kan holde det!), for jeg har virkelig savnet bare at sidde og redigere billeder og tekst til indlæg! Kom endelig med ønsker, hvis der mangler noget, eller hvis der er noget I gerne vil vide/høre mere om.

Jeg har fået flyttet alt indholdet fra den gamle blog med, så I indtil videre stadig kan hygge jer med at læse de gamle indlæg. Jeg kan afsløre, at der allerede i morgen er et nyt indlæg oppe! Vil du være den første til at læse det, så følg mig endelig på bloggen.

Lige inden jeg runder indlægget af, så vil jeg ønske jer god ferie til dem, der stadig har få dage tilbage og god skoledag til dem, der allerede starter i morgen! Knussss <3

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Velkommen til! Glæder mig til at følge med <3 Og dine billeder er virkelig flotte! Knus
nouw.com/thefashiondove
SABATINA
SABATINA,
Årh, tusinde tak!! Det er jeg SÅ glad for, at du synes <3
nouw.com/sabatina