LOVELY DAYS

Bukser TFNC London      Sandaletter H&M     Taske Michael Kors

De seneste dage har været fyldt med solskin og lækre dage, der er blevet brugt fornuftigt udenfor. Jeg har ligefrem fået krydset et felt krydset af på min 'bucket liste' - nemlig at cykle til stranden! Det har altid været en idé, jeg har haft, at jeg bare skulle nå at gøre det en dag, og da vejret var så lækkert i mandags, så tog jeg altså i mod muligheden for at opnå cykelturen til stranden. Det lyder måske ikke så slemt igen, men der er alligevel ca. 30 km frem og tilbage, og dét gav virkelig en øm numse dagen efter, men det hele værd!

Tilbage til outfittet i dette indlæg, så har I nok set disse plissé bukser før. De er simpelthen så behagelige at have på, og især på lidt varmere dage, så benene stadig har adgang til lidt luft. Jeg har valgt at kombinere bukserne med et par sølv sandeletter, en hvid top og min lille MK taske, som jeg fik af min kæreste to år tilbage, da jeg blev student. Den taske vækker gode minder, samtidig med at se alle de nyklækkede studenter! Årh, hvor ville jeg dog gerne nyde den tid igen.

Jeg håber, at I alle har det godt! Og et stort tillykke til alle studenterne - nyd jeres tid, for den ovre inden I ser jer om! Knuusss <3

Synes godt om

Kommentarer