LATEST INSTAGRAM POSTS + MY INACTIVITY

Hej loves! Det er utilgiveligt lang tid siden, at jeg sidst har tjekket ind på bloggen og givet livstegn, og det skyldes egentlig mange ting. Men ikke desto mindre har jeg været liiidt mere aktiv på min Instagram - og så alligevel ikke så meget igen, men jeg har virkelig prøvet at holde mig selv i gang. Disse ovenstående billeder er de seneste billeder, der er blevet postet. Måske I også lige kan spotte, at mit hår har fået noget af en cut. Jeg har altid været pigen med langt hår, men nu ville jeg altså prøve noget nyt, jeg har gået og tænkt over i et godt stykke tid. Det kommer der nok et lidt mere detaljeret blogindlæg om.

Men men men.. Grunden til at jeg har været så langt væk fra bloggen skyldes, at jeg har haft ualmindelig travlt med uni - eller jeg synes i hvert fald, at tingene på det sidste var blevet lidt uoverskuelige med alle eksaminerne samt forberedelse til dem. Og så har der også været arbejdet ved siden af. Hvis der endelig var tid til det, så brugte jeg min tid i fitness eller sammen med familie og kæreste, og det har virkelig været tiltrængt! Så min lille 'juleferie' har stået på at være sammen med min familie og kæreste og ligesom glemme alle eksaminerne lidt, selvom jeg havde en eksamen næsten lige efter nytår, som også skulle tænkes på. Nu er jeg på den anden side af eksaminerne, og den næste eksamen er først d. 25. januar, så der er lige lidt tid til inden da.

I går brugte jeg dagen med min kæreste i København, hvor vi bare shoppede lidt og gik lidt rundt i de københavnske gader. Vi har begge har haft enormt travlt i november og december måned, så i går var lige en dag, hvor vi kunne bruge lidt tid sammen.

Jeg håber, at I alle har det godt og er kommet godt ind i det nye år! Jeg vender i hvert fald stærkt tilbage. Knusss <3

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Super fine billeder! Kender godt det selv at have for mange bolde i luften og så er der altså nogle ting der bliver nedprioriteret, desværre ❤️ Men dejligt at høre fra dig igen! Knus
nouw.com/thefashiondove
SABATINA
SABATINA,
Ja, sådan er det desværre nogle gange <3
nouw.com/sabatina