BIRTHDAY WISHES

Om ikke mindre en 18 dage er det min tur til at fylde år igen... Denne gang er det 21 år - hold da op! Jeg synes virkelig tiden er gået alt for stærk og lige om lidt er jeg 30 år og for alvor voksen, for lige nu føler jeg mig slet ikke som en voksen person med et tungt ansvar. Måske jeg lige skal nyde det lidt endnu, hehe. Ikke desto mindre betyder det jo, at jeg kan komme ind på alle klubberne og feste, haha, men det er jo nok ikke det vigtigste i mit 21. år. Måske jeg lige skulle lave en update omkring, hvad jeg gerne vil opnå i dette år og sætte mig nogle gode mål at gå efter - alt dette kommer i et fremtidigt indlæg.

Men men men... Fødselsdag er lig med en ønskeliste, for alle spørger om hvad man ønsker sig og jeg er altid ret lost på, hvad jeg ønsker mig, så derfor har jeg virkelig prøvet at komme frem til nogle ønsker for dette år. Bruger man nogle af ugens dage i fitness, så kender man måske dét, at man føler sig ekstra motiveret i et nyt trænings sæt - og jeg har faktisk lige købt nye løbe tights, så resten af sættet kan også godt lige opgraderes og derfor er ønsket om nyt træningstøj på listen i år. Sorte jeans er helt klart også en af de ønsker jeg har, selvom jeg har enormt mange sorte jeans i mit klædeskab, men jeg har dog ikke de jeans, der bare sidder perfekt og sådan ét par søger jeg virkelig! Selvom jeg ikke er den største make-up guru, så benytter jeg mig stadig af make-up og er helt forelsket i Chanels produkter og deres smukke indpakninger. En ny highlighter skader ikke og slet ikke, når den er så smuk. Gel coat er også en af mine ønsker, da jeg har benyttet mig af gel neglelakker af andre mærker, som virkelig holder godt. Da jeg har en masse Chanel lakker, så ville en gel coat slet ikke skade at have med i samlingen. Nu til mit aller største ønske, som bare må ske i 2017 - ét Clic H armbånd fra Hermès! Jeg er så head over heels, når det kommer til de armbånd. SÅ smukke og elegante og virkelig tidsløse!

Dette er min ret korte ønskeliste, som nu er til hjælp til dem, som spørger, om hvad jeg ønsker mig. Så slipper jeg da også for at huske diverse ønsker, hahaha. I må have en god uge! Knusss <3

Synes godt om

Kommentarer