BACK ON THE BLOG


Heeeey! Efter enormt lang tid - nok den længste tid jeg har været væk fra bloggen - er jeg endelig tilbage igen. Jeg har virkelig savnet at blogge, men på den anden side har jeg også nydt min tid udenfor bloggen. I denne tid væk fra bloggen har jeg overvejet, om det at blogge egentlig var noget for mig efter så lang tid? Uden at være dramatisk og komme med en udmelding omkring at stoppe med at blogge, så ville jeg hellere vente til, at jeg var helt sikker på den beslutning. For inderst inde vidste jeg egentlig godt, at jeg nok ville vende tilbage til bloggen med min lyst til at skrive og dele mine tanker. Her er jeg igen tilbage på bloggen med større lyst til at skrive og tage billeder!

Hvad har jeg så lavet i al den tid væk fra bloggen? Jeg har virkelig brugt meget tid på mit studie - både at læse, være til forelæsninger og skrive ekstremt meget på eksamens afleveringer mellem og efter forelæsninger. Der har virkelig været travlt på mit studie i dette semester, synes jeg! Hvilket også har gjort, at jeg har haft en del mindre tid til at blogge. Ligeledes har det gjort, at jeg ikke har haft specielt meget tid til at være sammen med mine nære heller. Men nu (!!!) hvor semesteret snart er omme, føler jeg, at jeg kan puste lidt ud igen og nyde at være sammen med mine nære og bruge tiden på andet end bare studiet.

Billederne ovenover er taget i går, hvor jeg har to af mine nye items på fra min tur til København med min kæreste i torsdags. Egentlig fik jeg ikke shoppet så meget, men formålet med turen var også, at vi fik noget hygge tid sammen, da vi begge har en travl hverdag. Jeg elsker at bruge min tid på hyggelige ture og oplevelser og dermed skabe minder. For at vende tilbage til mine nye items, så har jeg fundet disse bukser i H&M til kun 100 kroner, men desværre kunne jeg ikke finde den matchende blazer. Men men men, jeg fandt også et par ret casual Stan Smith til kun 349 kroner, selvom jeg har et par Stans i hvid, så kunne jeg ikke modstå dette tilbud!

Der sker lidt forskelligt i mit liv, og jeg forsøger at nyde hvert sekund af det. Lige nu er jeg glad for at være tilbage på bloggen!

Knussss <3

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Dejligt at have dig tilbage!! <3
nouw.com/thefashiondove
SABATINA
SABATINA,
Tusinde tak! Jeg er SÅ glad for at være tilbage <3
nouw.com/sabatina