A GLIMPSE OF MY VACATION

Heeeey! Lad mig lige tage jer med tilbage til min ferie på Gran Canaria, hvor min kæreste og jeg tog et smut forbi i en uges tid. Dette sted var virkelig smukt og havde de flotteste hvide bygninger placeret oppe på bjerget - ét sted lige for mig, nærmest Santorini på Gran Canaria. Vores hotel lå lidt længere oppe på bjerget, men stadig med en god afstand til byen og stranden, som tog cirka 5-7 minutter at gå.

Dog skete der det, at jeg for første gang i mit liv blev solskoldet på anden dagen og måtte rundt i byen efter aftersun og aloe vera! Har måtte benytte mig af hele 4 forskellige aftersuns, hvor kun aloe vera gav det bedste resultat! Jeg blev virkelig skræmt af, at min hud begyndt at skalle, men jeg vidste egentlig også godt, at det var pga., at jeg var blevet solskoldet. Det er heldigvis færdig nu, og min hud er blevet helt normal.

Nyd mine billeder, som giver en stemning af, hvad jeg har foretaget mig på min ferie - og ikke mindst, hvad jeg har spist, hehe, det kan vi ikke komme udenom. Jeg vil så gerne afsted igen! Knussss <3

Synes godt om

Kommentarer

juliehauritz
juliehauritz,
Fine billeder!! :-*
nouw.com/juliehauritz